Producten en diensten accountancy & fiscaliteit

Producten en diensten accountancy & fiscaliteit

Richting bepalen

Wij begeleiden kantoren bij de transitie van focus op samenstel- en controlepraktijk naar een kantoor dat onderscheidend is en met dienstverlening die gericht is op customer intimacy, specifieke sectoren of innovatieve producten.

In company trainingen

Wij bieden een uitgebreid portfolio aan vaardigheids- en houdingstrainingen die een afgeleide zijn van de strategie van een organsatie. Als u bijvoorbeeld customer intimacy als leidraad hanteert voor dagelijkse werkzaamheden vraagt dat veel van uw medewerkers ogv communicatie, adviesvaardigheden klantoriëntatie en inlevingsvermogen. Wij zijn in staat uw strategie te vertalen naar een maatwerk programma dat de vertaling maakt naar de alledaagse werkzaamheden van uw medewerkers.

Verplichte trainingen NBA

Wij verzorgen de verplichte trainingen voor het NBA, zoals frauderisicofactoren in samenwerking met een vakinhoudelijke docent

Persoonlijke coaching  

Voor deelnemers die na een training verder begeleid willen worden, bieden wij persoonlijke coaching aan op het gebied van loopbaancoaching en persoonlijke effectiviteit.

Bij DOWNLOADS vindt u specifieke beschrijvingen van trainingen

 

Copyright by Scope & Skills | Created by