Producten & diensten controlling & accounting

Producten & diensten controlling & accounting

Richting bepalen

Wij faciliteren groepen financials bij het bepalen van het bepalen van de richting van de afdeling control of accounting. 'Waar wil de afdeling staan over een jaar' en 'waar houden wij ons mee bezig in onze Business Partner rol' zijn veelgestelde vraagstukken. Daarnaast betrekken wij de klanten van controlling bij het vraagstuk. Zij zijn immers de fnemers van producten en diensten waarbij de praktijk leert dat er te weinig gesprekken zijn over de wederzijdse verwachtingen. Deze gesprekken vertalen wij met controlling in concrete acties en gedrag.

 

In company trainingen

Wij vertalen vraagstukken van uw afdeling of organisatie naar een op maat gemaakt traject met realistische casuïsitiek en ervaringen die wij hebben opgedaan bij andere control- of accounting afdelingen. Veel voorkomende thema's zoals Business Partner vaardigheden, onderhandelvaardigheden, innovatief en creatief denken bespreken wij vooraf met de deelnemers en opdrachtgever, zodat de cases en methodes herkenbaar en toepasbaar zijn.

Leergangen

Naast de Incompany trainingen verzorgen wij sectorspecifieke leergangen (zoals onderwijscontrollers) waarbij meerdere organisaties een aantal deelnemers leveren. Daarmee worden kennis en ervaringen gedeeld en worden vakinhoudelijke thema's gekoppeld aan vaardigheden en intervisie om het leereffect verder te vergroten.

Persoonlijke coaching  

Voor deelnemers die na een training verder begeleid willen worden, bieden wij persoonlijke coaching aan op het gebied van loopbaancoaching en persoonlijke effectiviteit.

Bij DOWNLOADS vindt u specifieke beschrijvingen van trainingen

Copyright by Scope & Skills | Created by