Organisatie

Organisatie

Scope & Skills is opgericht door Gert-Jan Spenkelink. In het verleden is hij werkzaam geweest in de accountancy en financiële detachering. Vanuit die ervaring heeft hij Scope & Skills opgericht met als doel om financials effectiever te laten functioneren en bruggen te slaan naar andere disciplines. Tegenwoordig is Scope&Skills een samenwerkingsverband tussen mensen die weten wat er speelt in de finance en accountancy sector. De trainers en adviseurs zijn allen werkzaam geweest als controller, accountant of financieel directeur. Dit betekent voor onze relaties dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijksituatie van de deelnemers en de trainers/adviseurs de “financiële” taal spreken.

Marco van Rossum  heeft zich gespecialiseerd in veranderkunde en trainingen voor vakinhoudelijke professionals. Via zijn eigen organisatie Summit Company is hij al jarenlang verbonden met Scope & Skills.

John Lambrechts ​is onze leantransformatie specialist met een gedegen achtergrond in finance. Hij is zeer goed in staat om 'de basis op orde te brengen' en op die manier ruimte te creë​ren voor efficiency en taken die werkelijk toegevoegde waarde bieden.

Drs. Ruud Snoeker RA is specialist in thema's rondom Governance en Interne Beheersing en is als docent verbonden aan de Erasmus Universiteit

Daan Tavenier is oud CFO en docent Corporate Finance aan de Rijks Universiteit Groningen. Met Daan werken wij samen bij de Negotibattle. Een unieke simulatie waarbij de onderhandelvaardigheden van de deelnemers danig op de proef worden gesteld.

Rob Hertog is professioneel acteur met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Hij is goed in staat om deelnemers in een veilige omgeving te laten oefenen met effectief gedrag.

 

Copyright by Scope & Skills | Created by